Μαρία Κορινθίου: Η απάντηση στις δηλώσεις Λιάγκα – «Δεν με ενδιαφέρει πού αναφέρεται»

10.12.2023 / 11:50
korinthiou

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το… ελάφι που μιλάει ενώ τόνισε ότι η ίδια υπήρξε επιλογή του εμπορικού τμήματος του ΑΝΤ1 για να ενταχθεί στο Πρωινό.

Η Μαρία Κορινθίου είπε αρχικά: «Κάτι πήρε το αυτί μου. Για ελάφι με κόβεις; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι; Σίγουρα δεν είμαι ελάφι. Δε ξέρω πού μπορεί να αναφέρεται, η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει και πού αναφέρεται αλλά δεν αισθάνομαι ότι αναφέρεται σε εμένα. Νομίζω ότι δε χρειάζεται να λέω τα ίδια και τα ίδια, ενεργειακά κουράζομαι. Όσο περνούν τα χρόνια και η ζωή, κάνεις τους απολογισμούς σου. Υπάρχουν τα καλά, τα κακά, αυτά που πρέπει να αντιμετωπίζεις, αυτά που σου δίνουν κάποια μαθήματα».

Στην ερώτηση για το αν πήγαινε καλεσμένη στο Πρωινό, η Μαρία Κορινθίου έβαλε τα γέλια. «Ποιος ξέρει; Σε γενικές γραμμές δεν έχω τίποτα με κανέναν. Σε γενικές γραμμές. Και εκεί που έχω, απομακρύνομαι» είπε χαρακτηριστικά.

«Σίγουρα ο Γιώργος Λιάγκας έχει λόγο στους συνεργάτες του. Είναι ο κεντρικός παρουσιαστής» πρόσθεσε στη συνέχεια και ανέφερε ότι αυτό συμβαίνει και για την αποχώρηση ενός ατόμου. «Παρουσιαστής είναι, εκπομπή του είναι» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου.

Στο τέλος των δηλώσεών της, η Μαρία Κορινθίου έκανε μία θερμή παράκληση προς τα Μέσα: «Θα παρακαλέσω στις δηλώσεις να μην κόβουμε αυτά που λέμε από την αρχή για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Να τα λέμε όλα. Κάπου αναφέρθηκε ότι εκτίθεμαι. Δεν ήταν στις δηλώσεις για το λάφι. Εκτίθεμαι γιατί τόλμησα και είπα τη γνώμη μου, που φυσικά η γνώμη μου δεν ακούστηκε όλη, αλλά μία ατάκα στο τέλος. Να τα παίζετε όλα για να μην εκτιθέμεθα… Αλλιώς εκτίθενται άλλοι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα