Μαρία Αναστασοπούλου: “Έβλεπα Παπαδάκη από την 4η Δημοτικού”

24.01.2023 / 18:39
8505cb4e21194b469470bfb7e0f3c9e8

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Τάκη και το thetoc.gr και μίλησε για τους πρώτους μήνες στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, αλλά και στη σχέση της με τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Η αγάπη της για την δημοσιογραφία φαίνεται ότι ξεκίνησε από πολύ νωρίς, καθώς παιδί δημοτικού ακόμα έπαιρνε τη βούρτσα των μαλλιών και μετέδιδε ρεπορτάζ.

“Ήμουνα τετάρτη ή πέμπτη δημοτικού και έχω πάρει τη βούρτσα και μιλάω μόνη μου σαν να είναι η βούρτσα μικρόφωνο. Με πιάνει η μαμά μου στα πράσα και μου λέει τι κάνεις παιδάκι μου μιλάς μόνη σου και της απαντάω, όχι μαμά μιλάω στο κοινό. Και θυμάμαι ότι ανέλυα μια αστυνομική είδηση, ένα έγκλημα που είχα ακούσει στο δελτίο. Από εκείνα τα χρόνια έβλεπα την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη”.

Πότε είχατε την πρώτη επαφή με τον Γιώργο Παπαδάκη;

“Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν στο σπίτι του Γιώργου, ήταν και με τη σύζυγό του και ήταν πάρα πολύ φιλικοί και οι δύο. Εκεί στο σπίτι του λοιπόν συζητήσαμε την πρόταση, συμφώνησα και μετά τα ξαναείπαμε στο Σούνιο σε ένα πολύ ωραίο ταβερνάκι τρώγοντας ψάρι”.

Ποια ήταν η εντύπωση σου από ‘κείνη την πρώτη επαφή στο σπίτι του;

“Το πρώτο συναίσθημα ήταν ότι είχα μπροστά μου τον βασιλιά της πρωινής ζώνης και είπα από μέσα μου “Παναγία μου είναι αυτός που έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια”. Ο Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος και αυτό το αισθάνθηκα από την αρχή”.

Ο Γιώργος λέει ότι έρχεται η ώρα να φύγει σιγά-σιγά να αποσυρθεί. Βλέπεις τον εαυτό σου στο να είσαι εσύ κάποια στιγμή η γυναίκα της εκπομπής; Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1;

“Εγώ δυσκολεύομαι να φανταστώ την πρωινή ζώνη χωρίς Γιώργο Παπαδάκη γιατί είναι ο ιδρυτής της πρωινής ζώνης. Και για να είμαι και επίκαιρη, ο βασιλιάς της πρωινής ζώνης. Δεν μπορώ να φανταστώ εύκολα την πρωινή ζώνη χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη, δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Ούτε με έχω φανταστεί να είμαι στη θέση του Γιώργου ή να παίρνω ένα κομμάτι χωρίς τον Γιώργο. Εγώ δεν πήγα με αυτή τη σκέψη, εγώ έχω πάει για να συνεργαστώ με τον Γιώργο. Εάν πάνε όλα καλά και συνεχιστεί η συνεργασία ή μου ζήτησε ο σταθμός να κάνω οτιδήποτε άλλο θα το κάνω τιμώντας το συμβόλαιο μου. Ο Γιώργος είναι δημοσιογράφος με όλα τα γράμματα κεφαλαία.”

Θέλεις να είναι ο ΑΝΤ1 το επόμενο σπίτι σου τηλεοπτικά για πολλά χρόνια;

“Αυτό προϋποθέτει να το θέλει και ο ΑΝΤ1. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος των πάρα πολύ μεγάλων αλλαγών και έχει αποδειχθεί αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που αλλάζω κανάλι. Ο ΑΝΤ1 μου έχει συμπεριφερθεί σαν να είμαι εκεί πάρα πολλά χρόνια. Ο τρόπος που με υποδέχτηκαν στον ΑΝΤ1 και το πως μου συμπεριφέρεται ο σταθμός μέχρι τώρα με έχει αφήσει άφωνη και το λέω μέσα απ’ την καρδιά μου. Με έχει κάνει να αισθανθώ σαν να ήμουν εκεί από πάντα”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα