Μανούσος Μανουσάκης- «Ψίθυροι Καρδιάς»: Διηγήθηκε μια ιστορία από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς

06.12.2022 / 8:50
505ef428-6a33-44e6-a3e3-3c76e2cd7358

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τους «Ψίθυρους Καρδιάς» και μοιράστηκε με το κοινό μια ιστορία για τη σειρά, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.Ο σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Mega Stories». Όπως εξήγησε αρχικά, η ιστορία που διηγήθηκε έγινε την ημέρα των γυρισμάτων του γάμου της Ερατούς.«Γυρίζουμε τη σκηνή του γάμου της Ερατούς. Όλα τα Άνω Λιόσια ήταν εκεί, οι κοπελίτσες δοκιμάζουν τα φορέματά τους και μια εβδομάδα κάναμε πρόβες για το πώς θα χορέψουν. Έχουμε στήσει τα τραπέζια κι έχουμε νοικιάσει 500 καρέκλες για να έρθει όλος ο κόσμος κι ήρθε όλος ο οικισμός», είπε αρχικά.

«Η σειρά έπαιζε Δευτέρα κι εμείς τα νυχτερινά γυρίσματα τα κάναμε Δευτέρες, λόγω των θεάτρων, για να μπορούν οι ηθοποιοί. Η σειρά έπαιζε 22:00 και 21:30 άρχισαν να φεύγουν. Τους ρωτάμε “πού πάτε” και μας λένε “πάμε να δούμε το επεισόδιο και θα ξανάρθουμε”. Πήγαν κι ήρθαν ξανά για το γύρισμα», περιέγραψε στη συνέχεια.Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη ιστορία που είχε να διηγηθεί από τα γυρίσματα της σειράς. Μια ακόμα σκηνή με την Ερατώ ήταν η αιτία να αντιδράσουν πολλές γυναίκες Ρομά.

«Έχουμε μια σκηνή, που έχει δώσει το πρώτο φιλί η Ερατώ με τον Απόστολο και γυρνά σπίτι της βράδυ, που ο οικισμός είναι άδειος και μπαίνει στο χωλ με ένα μεγάλο καθρέφτη. Βγάζει το πουκάμισό της από τη μέση και πάνω κι αρχίζει να αισθάνεται το σώμα της. Όταν παίχτηκε το επεισόδιο, γύρισαν όλες οι γυναίκες Ρομά και με περικύκλωσαν και μου έλεγαν “ντροπή Μανουσάκη, ρεζίλι μας έκανες”», αναφέρει ο σκηνοθέτης.Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο λόγος που προκλήθηκαν αντιδράσεις, δεν ήταν η ερωτική σκηνή, αλλά το πώς παρουσιάστηκε.

«Έρχεται η στιγμή που θα γυρίσουμε ερωτική σκηνή. Πιο σεμνή ερωτική σκηνή δεν έχω κάνει, επειδή φοβόμουν τις αντιδράσεις. Μόνο μάτια και χέρια κοντινά. Παίζεται και με μεγάλη αγωνία περιμένω τι θα μου πούνε και γυρνάνε και μου λένε “έτσι μπράβο Μανουσάκη με άντρα, όχι μόνη της”», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα