Μάνος Ιωάννου: «Έχω πάει στο συσσίτιο της Eκκλησίας και ένιωσα ευτυχισμένος»

21.06.2024 / 21:11
pa 12

Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή, τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει και τη σχέση του με την Eκκλησία.

«Οι σχέσεις μου ήταν πάντα με μεγαλύτερες γυναίκες. Με έχουν ενοχλήσει δημοσιεύματα που λένε για σχέσεις μου. Όταν είσαι με γυναίκα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, είναι λογικό να σε πάρουν τα… σκάγια.

Τις φάσεις κατάθλιψης όλοι τις περνάμε, δεν έχω ξεφύγει ποτέ από αυτό γι’ αυτό επιλεγώ να βρίσκομαι με φίλους. Νιώθεις εγκατάλειψη, νιώθεις πολλά που μπορούν να σε φοβίσουν, όταν έχεις κατάθλιψη», είπε αρχικά ο Μάνος Ιωάννου και συνέχισε:

«Η σύντροφός μου είναι μια πολύ καλή μάνα, έχει μια πολύ καλή οικογένεια. Θαυμάζω πολύ τα παιδιά της συντρόφου μου αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω δικά μου παιδιά».

Για τη σχέση του με την Eκκλησία, ο ηθοποιός τόνισε: «Όταν πηγαίνω στην εκκλησία, αδειάζω και μου αρέσει όταν βλέπω ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Έχω πάει και στο συσσίτιο της εκκλησίας και ένιωσα ευτυχισμένος».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα