Μάνεσης στο «DIRECT»: Ανόητος όποιος ενημερώνεται από τα social media, είναι πηγή fake news

03.12.2020 / 11:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
manesis_copy_1

Για όλους και για όλα μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης. Αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στα λάθη που έκανε στο παρελθόν.

Για την πολιτική, είπε ότι πλέον δεν ασχολείται με αυτή γιατί δεν τον ενδιαφέρει. «Οι παλαιότεροι θυμούνται ότι και στον ΑΝΤ1 και στον Alpha όταν πρωτοήρθα, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει εκπομπή χωρίς πολιτικό πάνελ. (…) Επί οικονομικής κρίσης σταμάτησα να ασχολούμαι με τις συνεντεύξεις των πολιτικών, όχι με την πολιτική, γιατί και αυτό που κάνω σήμερα, πολιτική είναι, αλλά δεν θέλω να φέρνω πολιτικούς», είπε.

Για το αν σκέφτεται να κάνει κάτι άλλο: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι όσο μπορώ, όσο περνάνε τα χρόνια, να αποκτώ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνω παρεάκι με τα παιδιά μου και με την οικογένεια. Ποτέ δεν είχα μεγαλεπήβολα σχέδια, δεν με ενδιέφερε. Παλιά μου έλεγαν ότι ήμουν “αντιεξουσιαστής”, δηλαδή πάντα κοντραριζόμουν με τους διευθυντές για λόγους δουλειάς».

«Σε ένα επάγγελμα όπου υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι κάνουν ότι δουλεύουν, υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν και τιμούν το ψωμί το οποίο τρώνε. Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για την εργατικότητά μου και τη γνώση μου για την τηλεόραση. Η ιδιορρυθμία μου είναι να σπάω την πιάτσα και να λέω: “εγώ δουλεύω, μπορείς να ακολουθήσεις τους ρυθμούς μου;”».

Για λάθη που έχει κάνει όταν ήταν νεότερος: «Είχα την τάση να λέω στους εργοδότες μου πάντα ναι, πολλοί το εκμεταλλεύονταν και διαπίστωνα ότι έφτανε το τέλος του μήνα και δεν είχαμε να ζήσουμε. Ήμουν ευκολόπιστος και έχω βιώσει αρκετές φορές αυτό το οποίο έχουν πει ότι οι ευεργετηθέντες είναι κάποιες φορές τα μεγαλύτερα παλιοτόμαρα».

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι στο χώρα της δημοσιογραφίας μπήκε συμπωματικά και ότι δεν ήθελε να γίνει δημοσιογράφος.

Για τη σύζυγό του και την οικογένειά του είπε ότι γνωρίστηκαν στο χώρο και όταν είχαν βγει για να γνωριστούν καλύτερα δεν της είπε τίποτα επειδή είχε τρακ.

Για την εκπομπή «60 Λεπτά Ελλάδα» ανέφερε: «Δεν πήγαινε άλλο. Όταν είναι δύο παιδιά στο σπίτι που κλαίνε όταν ο μπαμπάς πάει ταξίδι όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Βεβαίως και η φυσική κούραση η κόπωση, αυτό που έγινε ήταν απίστευτη υπέρβαση και ας με λένε ιδιόρρυθμο».

«Σε κάποιο νησί το οποίο πήγα και κομματιάστηκα από τη δουλειά και επειδή δεν έβγαλα του δημάρχου δύο πλάνα από μία παιδική χαρά που είχε φτιάξει μου έκανε δημόσια καταγγελία και του απάντησε ότι στον ίδιο τόπο και ίδιο χώρο θα δώσει εξηγήσεις αλλιώς θα ξεκινήσει η διαδικασία για τη συκοφαντική», επεσήμανε.

Για το τι θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή, είπε: «να σταματήσω να είμαι μπροστινός στην τηλεόραση και να κάνω αυτό που ξέρω πάρα πολύ καλά, να στήνω και να οργανώνω εκπομπές».

«Είναι ανόητος όποιος επιλέγει να ενημερωθεί μέσα από τα social media διότι είναι η χαρά της διασποράς των ψευδών ειδήσεων», τόνισε ο Νίκος Μάνεσης

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα