Μαγική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία  από την Χορωδία BelCantes

15.12.2022 / 8:14
063

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 21:00 η Χορωδία δίνει μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων – Συμμετέχει & το Μουσικό σχολείο Πατρών .Η χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών προσκαλεί το κοινό σε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι. Το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα της συγκεκριμένης βραδιάς περιλαμβάνει τραγούδια και ύμνους από όλο τον κόσμο. Xορωδίες, ορχήστρες, σολίστες, χορευτές, υπέροχες μελωδίες, θα μας φέρουν πιο κοντά στη μεγαλύτερη γιορτή της ΑΓΑΠΗΣ, τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Στο ταξίδι αυτό τα μέλη της χορωδίας BelCantes θα έχουν τη μεγάλη χαρά να συνεργαστούν με το Μουσικό σχολείο Πατρών και τη σχολή χορού Περί χορού: “Εμμέλεια”. Η χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών (http://www.belcantes.gr/) ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016.. Έχει διοργανώσει συναυλίες, φεστιβάλ χορωδιών, έχει συμμετάσχει σε μεγαλειώδεις συναυλίες τόσο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει λάβει πολλές τιμητικές βραβεύσεις ανάμεσα σε χορωδίες υψηλού επιπέδου.

Στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία στις 22/12 παίρνουν μέρος εξαίρετοι μουσικοί που πλαισιώνουν τα χορωδιακά σύνολα.

Παίζουν οι μουσικοί:

Ανδρουτσοπούλου Κωνσταντίνα: πιάνο

Γκιώνη Έβης: βιολί

Θωϊδης Πάνος: κρουστά

Καββαδία Ράνια: φλάουτο

Καραπετιάν Βιλέν: κοντραμπάσο

Τσαγκρώνης Παναγιώτης: όμποε

Εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Πατρών

Βάκρινος Ιάσονας: τρομπέτα

Γκιώνη Έβης: βιολί

Κάνιστρα Mαρία: ακορντεόν

Κλείσιαρη Βασιλική: βιολί

Πέττα Αλεξάνδρα: κλαρινέτο

Τσορτανίδου Μαρίνα: ακορντεόν

Την ορχήστρα του μουσικού Σχολείου διευθύνει ο κ. Σταμάτης Λέκκας Διευθυντής του Μουσικού σχολείου Πατρών ενώ τα χορωδιακά σύνολα η Έλενα Δρουκοπούλου. Η Χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών ευχαριστεί πολύ την Co2gether για την θερμή υποστήριξή της.

Προπώληση εισιτηρίων (10 Ευρώ γενική είσοδος – 8 Ευρώ παιδιά, φοιτητές, πολύτεκνοι) στη Γωνιά του βιβλίου και στη Χορωδία BelCantes Δημάρατου 1 στην Εγλυκάδα Πατρών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα