Παρασκευή, 30.09.2022, 12:39 πμ

Μάχη για να σωθεί το μάτι της 49χρονης – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της

12.08.2022 / 17:22
ka 108

Μάχη δίνουν οι γιατροί στο νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να σώσουν την όραση της 49χρονης, που είναι το θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της στην Μεσσήνη. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, αναφέρει κατηγορηματικά ότι σκοπός ότι ο δράστης είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Η 49χρονη που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό στη Μεσσήνη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική με τα εγκαύματα στο δεξί της μάτι να είναι ιδιαίτερα σοβαρά. «Η κατάσταση της υγείας της 49χρονης γυναίκας είναι πολύ καλύτερη» τονίζει, η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη.

Ωστόσο επισημαίνει ότι ακόμα δεν έχει αποπεμφθεί ο κίνδυνος να χάσει την όρασή της στο μάτι. «Έχει πολύ χρόνο μπροστά της, ανακτάται σιγά-σιγά. Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας «το να την μεταφέραμε σε ειδική οφθαλμολογική κλινική της Αθήνας ήταν ένα σενάριο στην περίπτωση που η φαρμακευτική αγωγή δεν την “έπιανε” και χρειαζόταν μεταμόσχευση κερατοειδούς. Αλλά ευτυχώς αντιδρά καλά, και η ίδια είναι δυνατή».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα