Μάχη για ένα δωμάτιο στους χριστουγεννιάτικους προορισμούς (βίντεο)

08.12.2021 / 19:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 11

«Βουλιάζουν» από επισκέπτες των Χριστουγέννων οι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί. Κάτι η καραντίνα πέρυσι, κάτι το lockdown στην Ευρώπη, όλο και περισσότεροι ψάχνουν να βρουν δωμάτιο εντός της Ελλάδας

Με πληρότητες στο 85% στην Αράχοβα, λίγοι τυχεροί θα προλάβουν δωμάτια αφού σε λίγες ημέρες θα έχουν εξαφανιστεί και τα τελευταία.

Αγαπημένος προορισμός και τα Τρίκαλα, όπου οι τιμές, όπως λένε οι ξενοδόχοι, έχουν παραμείνει στα προ κορωνοϊού επίπεδα παρά την άνοδο των τιμών του πετρελαίου και τα λειτουργικά κόστη. Η ζήτηση στην ευρύτερη περιοχή είναι μεγάλη από εκδρομείς που κυρίως κλείνουν διήμερα και τριήμερα.

Οι ξενοδόχοι σημειώνουν πως η κίνηση θα ήταν μεγαλύτερη αν ένα μεγάλο μέρος των εκδρομέων δεν πήγαινε στην βραχυχρόνια μίσθωση μέσα από πλατφόρμες.

Όπως μάλιστα τονίζουν, οι εκδρομείς πρέπει να ξέρουν πως τα ξενοδοχεία για να τους δεχτούν τηρούν απόλυτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τα τελευταία δωμάτια για την Πρωτοχρονιά αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Διαβάστε ακόμα

Τα Καλάβρυτα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους επισκέπτες των γιορτών – Πού θα φτάσουν οι κρατήσεις

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα