Μαχαιριά στο λάστιχο του van του σπιράλ – ατύχημα ή δολιοφθορά;

13.07.2023 / 17:39
spiral-van (2)

Στόχος αγνώστων το «κινητό γραφείο» της δημοτικής παράταξης

Κατάπληκτα, το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου, μέλη της δημοτικής παράταξης σπιράλ βρήκαν «μαχαιρωμένο» τον δεξί μπροστινό τροχό του βαν της παράταξης, που κυκλοφορεί στην Πάτρα εδώ και μέρες, μεταφέροντας το προεκλογικό υλικό και τα μηνύματα του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων, Πέτρου Ψωμά. Αιτία, ολοκάθαρα, ήταν μια εσκεμμένη μαχαιριά που κατάφεραν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας. Οι προγραμματισμένες συναντήσεις και περιοδείες της ημέρας έγιναν κανονικά, χωρίς το συνοδευτικό όχημα, μέχρι την επισκευή του.

Υπενθυμίζεται πως το διαφημιστικό όχημα της παράταξης έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην επιτυχημένη εκδήλωση της «Γιορτής της σαρδέλας» την 1η Ιουλίου στην πλάζ και από τότε κινείται διαρκώς στην πόλη, αποτελώντας το βασικό μέσο μετακίνησης του υποψηφίου δημάρχου και παράλληλα το κινητό γραφείο του σπιράλ.

Το βαν  μεταφέρει το έντυπο υλικό επικοινωνίας της παράταξης, τις καρέκλες και τα τραπέζια του σπιράλ καθώς και τον υποψήφιο δήμαρχο από άκρη σε άκρη της Πάτρας. Ο Πέτρος Ψωμάς και η δημοτική του παράταξη βγαίνουν σε καθημερινή βάση από το γραφείο του σπιράλ στο κέντρο της Πάτρας και επισκέπτονται οι ίδιοι τους πατρινούς δημότες, σε κάθε γειτονιά και οικισμό, καταγράφοντας τις ανάγκες τους και ενημερώνοντάς τους για το πλήρες πρόγραμμα για τη διοίκηση του Δήμου Πατρέων κατά την ερχόμενη πενταετή θητεία. Το βαν διευκολύνει πολύ αυτή τη διαδικασία.

Ατύχημα ή δολιοφθορά; Σκόπιμη πρόκληση ζημιάς σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο για εκφοβισμό ή κακόγουστο αστείο ανωνύμων; Οι απαντήσεις δικές σας. Δική μας η παρακάτω δήλωση: «Το σπιράλ είναι η παράταξη των απλών πολιτών της τοπικής μας κοινωνίας που δουλεύουν για να φτιάξουν μια πόλη αντάξια κάθε απλού καθημερινού ανθρώπου, που έχει ανησυχίες, ανάγκες, ιδιαιτερότητες και καθημερινό αγώνα να ξεπερνά τα δύσκολα. Δεν μας πτοεί ένας δρόμος για το βουλκανιζατέρ! Απομένουν 87 ημερών δρομολόγια προς όλες τις γωνιές του Δήμου Πατρέων και θα γίνουν όλα, σε πείσμα όσων θέλουν να βάλουν εμπόδια στην ενημέρωση των Πατρινών για την αναπτυξιακή εναλλακτική πρόταση που εκπροσωπούμε».

Μαχαιριά στο λάστιχο του van του σπιράλ – ατύχημα ή δολιοφθορά; 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα