Μ. Ιωαννίδου: “Με ενοχλεί που με θυμάστε για τη φούσκα”

20.01.2022 / 17:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ioannidou

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή της, αλλά και για τις αξέχαστες στιγμές στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

«Με ενοχλεί που με θυμάστε κυρίως για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω, να σας σκαμπιλίσω. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα τίποτα το ίδιο, με εκμεταλλεύτηκαν και επαγγελματικά και ως άτομο», υποστήριξε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχασε όλη την περιουσία της και έφτασε στο χείλος της καταστροφής.

«Έχασα όλη μου την περιουσία για μια σχολή χορού, εγώ τα «έσκαγα» και μια μέρα ξυπνάω και χρωστάω τα εκατομμύρια, πούλησα σπίτια, μπιζού, τη βέρα του Γερμανού. Ωστόσο, ξεχρέωσα, έχει μείνει εάν μικρό χρέος και με διακανονισμό πληρώνω», ανέφερε.

«Πέθανε η μαμά μου στα 50, 52 ο μπαμπάς μου, 47 ο αδελφός μου, έπαθα παράλυση των ακρών, καρκίνο.. Ήταν η μαμά μου στο νοσοκομείο, μου κράτησε το χέρι, μου έλεγε «κάτσε» και έφυγα να πάω στο θέατρο», δήλωσε συγκινημένη.

Η πρόταση για ριάλιτι και οι δυσκολίες

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στη «Φάρμα» με πολύ καλά λεφτά, τα είχα ανάγκη, αλλά οι συνθήκες δεν με βοηθούσαν. τα χρήματα για να πάω στην «Φάρμα» ήταν περισσότερα από 5.000 ευρώ την εβδομάδα», υπογράμμισε η ηθοποιός.

Όσο αφορά στις δυσκολίες που πέρασε αλλά και την Ναταλία Γερμανού, η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε πως, «με δυσκόλεψε η παράσταση «Λυσιστράτη» που είχε πολύ γυμνό όπως και η φωτογράφηση στο Playboy. Αλλά αγόρασα με τα λεφτά το μισό σπίτι».

«Mε τον Φρέντυ Γερμανό ήμουν από 18 χρονών. Με την Ναταλία δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν την μικρή αδελφή μου. Έχω βοηθήσει πάρα πολύ την Ναταλία στο να ξαναβρεθεί με τον πατερά της, τους έφερα κοντά, την αγαπώ, το παράπονο μου είναι ότι δεν την βλέπω», τόνισε η Μαρία Ιωαννίδου.

Για την δημιουργία οικογένειας

«Ο σύντροφός μου ο Δημήτρης ήταν θαυμαστής του Γερμανού, όχι δικός μου, είναι Αιθίοπας. Προτίμησα τη δουλειά από την οικογένεια. Έκανα πολλές αμβλώσεις και το έχω μετανιώσει φρικτά. Πριν «φύγει» ο Γερμανός είχαμε κάνει εξωσωματική, πήγε καλά, αλλά δεν το καταφέραμε», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα