«Λύγισε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου

10.02.2021 / 14:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
iliana_copy_32

«Ο Δημήτρης Μοθωναίος έδωσε το κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους, πολλοί έχουν ταυτιστεί αυτή τη στιγμή μαζί του» είπε αρχικα η παρουσιάστρια
Μια συνέντευξη που συγκλονίζει και καθηλώνει παραχώρησε ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος στη Φαίη Σκορδά. O 37χρονος ηθοποιός μίλησε για τη δική του τραυματική εμπειρία που βίωσε από την τρυφερή ηλικία των έξι ετών από άτομο που βρισκόταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον λέγοντας ότι όταν το αποκάλυψε στους γονείς του εκείνοι δεν τον στήριξαν. Ωστόσο, όσα έζησε ο ηθοποιός δεν σταματούν εκεί, αφού έχει βιώσει σωματική και σεξουαλική κακοποίηση και μεγαλύτερος ηλικιακά, όντας σε μία σχέση για περίπου 2 χρόνια.

Απόσπασμα από την εξομολόγηση που έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος προβλήθηκε στον αέρα του Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην αντέχει και να «λυγίζει». «Είναι πολύ σκληρό. Έχουν συμβεί σε έναν άνθρωπο πράγματα, που πραγματικά έχει προσπαθήσει στη ζωή του, έχει παλέψει, έχει ένα βήμα για να μιλήσει και αυτό δίνει πολύ θάρρος και κουράγιο σε ανθρώπους που δεν το έχουν να βγουν και να μοιραστούν την κατάστασή τους. Βλέπεις ένα παιδί από μικρή ηλικία που έχει περάσει δύσκολα, που όπως είπε, ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, δεν ξέρει τι είναι φυσιολογικό και τι όχι», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ο Δημήτρης Μοθωναίος έδωσε το κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους, πολλοί έχουν ταυτιστεί αυτή τη στιγμή μαζί του. Είναι πολλά τα παιδιά που έχουν περάσει άσχημα, είναι πολλά τα παιδιά που θεωρούν ότι τους αξίζει να περνάνε μια δύσκολη κατάσταση και ποτέ δεν έχουν καταλάβει το γιατί. Το γιατί κρύβεται στα προβλήματα που έχουν οι θύτες και καλό θα ήταν πραγματικά να τους κάνουμε πέρα και να δώσουμε και σε αυτούς βοήθεια γιατί σίγουρα χρειάζονται. Κανένα παιδί δεν κουβαλάει καμία ενοχή, όλοι οι γονείς θα πρέπει να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά, δίπλα σε όποιον έχει περάσει δύσκολα και άσχημα. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και το καταλαβαίνω, αλλά πραγματικά αν έχετε παιδάκια, σας παρακαλώ, ακούστε τα» είπε συγκινημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα