Λοβέρδος: Προσπαθεί να κλείσει τη δημόσια κόντρα με Ανδρουλάκη

28.03.2023 / 11:12
ka 7

«Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος για την κόντρα που ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την ονοματολογία για τον επόμενο πρωθυπουργό.

Ο βουλευτής, μίλησε στο Open, μετά τη χθεσινή του δήλωση «εγώ δεν τρώγομαι» και απάντησε σε ερώτηση σε σχέση με το εάν έχει δρομολογηθεί κάποια διαδικασία εις βάρος του και αν είναι εκτός γραμμής του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε: «Σωστά τα ερωτήματα, αλλά θέλω να με καταλάβετε γιατί η απάντησή μου θα είναι πολύ κοφτή. Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ. Ό,τι είχαμε να πούμε σε επίπεδο πολιτικής, ειπώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η δική μου παρέμβαση ήταν σαφής. Η απάντηση από το κόμμα μου ήταν αρκετά επιθετική και επίσης σαφής. Δεν έδωσα συνέχεια και δεν θα δώσω συνέχεια».

Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός θύμισε ότι και παλιότερα όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μεγαλύτερο κόμμα, υπήρχαν εσωτερικές διαφωνίες, αλλά στη συνέχεια το κόμμα προχωρούσε ενωμένο.

«Εμείς στο ΠΑΣΟΚ από χρόνια τώρα, δεκαετίες, όταν ήμασταν και πολύ μεγάλο κόμμα και τώρα που είμαστε το κόμμα που είμαστε και που δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτό, αλλά θέλουμε να μεγαλώσουμε, είχαμε ένα πλεονέκτημα. Είχαμε τις διαφορετικές μας απόψεις, τελικά όμως όταν είχαμε κοινούς στόχους, όπως είναι οι εκλογές, ήμασταν όλοι μαζί. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο, αυτό σήμαινε», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα