Λουξ και Coffee Island προχώρησαν σε δωρεά στο Ενιαίο Επαγγελματικό Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πάτρας

07.02.2023 / 14:18
ZapaniotisAlexandros_PlatonasMarlafekas

Η Coffee Island και η Λουξ προχώρησαν σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο Ενιαίο Επαγγελματικό Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο στην Πάτρα στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης ΕΚΕ της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της οποίας αποτελούν υπερήφανα Μέλη.

Με τελικούς αποδέκτες τους μαθητές του Σχολείου, οι δυο εταιρίες «ένωσαν δυνάμεις» και προσέφεραν τεχνολογικό εξοπλισμό εφοδιάζοντας το σχολείο με νέα σύγχρονα πολυμέσα συνεισφέροντας ταυτόχρονα στο έργο των εκπαιδευτικών και στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η παράδοση του εξοπλισμού στο Ενιαίο Επαγγελματικό Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πάτρας έγινε στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Σχολείου, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Λουξ και της Coffee Island.

Εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές «αγκάλιασαν» την κίνηση των δυο εταιριών-Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, οι οποίες συνεισφέρουν δυναμικά στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της τοπικής Κοινότητας αλλά και πανελλαδικά.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ Tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Λίγα λόγια για την Coffee Island
Η Coffee Island ξεκίνησε το 1999 από την Πάτρα και στην τρίτη δεκαετία λειτουργίας της είναι η Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα και η «Καλύτερη Αλυσίδα Καφέ στη Νότια Ευρώπη 2022» (Allegra European Awards). Το δίκτυο των 450 καταστημάτων απλώνεται σε 50 νομούς και 114 πόλεις της Ελλάδας καθώς και σε 52 σημεία στο εξωτερικό, ενώ τα προϊόντα καφεκοπτείου διατίθενται και στο οργανωμένο λιανεμπόριο.
Με αφοσίωση στο αύριο, συνεχίζει να στηρίζει και να δημιουργεί δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον μαζί με τους καλλιεργητές καφέ, τους ιδιοκτήτες καφεκοπτείων και τους καταναλωτές. Βοηθά έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες, μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της και δεσμεύεται για ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.
Υποστηρίζει την άμεση συνεργασία (Direct Trade) με παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας καφέ και αποθήκευσης, όπου επεξεργάζονται και καβουρδίζονται 1400 τόνοι καφέ τον χρόνο. Απασχολεί 225 εργαζόμενους, συνεργάζεται με 513 επιχειρηματίες μέσω συστήματος δικαιόχρησης, ενώ στο δίκτυό της εργάζονται πάνω από 3.500 εκπαιδευμένοι barista και διανομείς. Συνεισφέρει φορολογικά στην εθνική οικονομία, επιστρέφει αξία στην ελληνική κοινωνία και δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης σε 817 συνεργαζόμενες ελληνικές εταιρίες-προμηθευτές.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα