Λουκέτο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Βέρτης

22.08.2021 / 16:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
vertis_yton

Λουκέτο μπήκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, έπειτα από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, υπήρχαν άτομα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά και όρθιοι, κάτι που δεν επιτρέπεται.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας εισήλθαν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο YTON στο Αιγάλεω, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, λίγο πριν από τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν επταήμερο λουκέτο και διοικητικό πρόστιμο 10.000 €, καθώς κατά τον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων διαπιστώθηκε πως οι πέντε δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

Επιπλέον, πελάτες βρίσκονταν όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Την ίδια στιγμή, σε έλεγχο που έγινε για την έκδοση αποδείξεων, δεν διαπιστώθηκε παράβαση, ενώ από την καταγραφή των απασχολούμενων στην εν λόγω επιχείρηση, προέκυψε πως πρόκειται για 60 άτομα που είχαν καταχωρηθεί κανονικά στους πίνακες προσωπικού.

Ο Νίκος Βέρτης ανυπομονούσε για την επαναλειτουργία
Υπενθυμίζουμε ότι το ΥΤΟΝ είχε αναστείλει τη λειτουργία του λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας πριν από έναν μήνα και είχε ανανεώσει το ραντεβού με τους πελάτες για το Σάββατο 21 Αυγούστου. Ο Νίκος Βέρτης είχε κάνει και τότε ανάρτηση, αλλά και πριν από λίγες ημέρες για τις δύο εμφανίσεις που θα έκανε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μετά την ακύρωση της σημερινής του εμφάνισης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα