Παρασκευή, 27.11.2020, 12:26 πμ

Lockdown: Το γράμμα με παράπονο της δεκάχρονης στην Ηγουμενίτσα και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

12.11.2020 / 14:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Untitled

Μια δεκάχρονη, μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας, είχε αγωνία για τα επικείμενα γενέθλιά της σε σχέση με το lockdown. Έτσι, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, μερικές ημέρες πριν ξεκινήσει η καραντίνα, με επιστολή της στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θέλησε να εξομολογηθεί την αγωνία της.

“Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια“, έγραφε η μικρή στις 31 Οκτωβρίου στην επιστολή της.

Και συνέχισε απαριθμώντας, όσα της στέρησε ο κορονοϊός συμπεριλαμβάνοντας και τα πανηγύρια του καλοκαιριού, τα οποία και στην Ήπειρο είναι πολλά.

“Οπότε, αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού”.

Lockdown: Το γράμμα με παράπονο της δεκάχρονης στην Ηγουμενίτσα και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η επιστολή της δεκάχρονης, ταχυδρομήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κ. Μητσοτάκη να απαντά χειρόγραφα. Η πρωθυπουργική απάντηση έφτασε με συστημένη επιστολή, στο σπίτι της μικρής στην Ηγουμενίτσα:

“Αγαπητή μου…
Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.
Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων”
, της γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η δεκάχρονη θα χάσει το πάρτι γενεθλίων, αλλά τουλάχιστον εισέπραξε… πρωθυπουργικές ευχές.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα