Μητσοτάκης από Περιστέρι: “Σε τέσσερις ημέρες τελειώνει η χώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ” | dete

Μητσοτάκης από Περιστέρι: "Σε τέσσερις ημέρες τελειώνει η χώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ"

Με το βαρύ πυροβολικό του κόμματος κάνει την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Περιστέρι ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η αποψινή του συγκέντρωση θα είναι μήνυμα συσπείρωσης και τελικής επίθεσης για τη μάχη της Κυριακής όπως λένε στη ΝΔ.

«Εδώ είναι το πολιτικό μου σπίτι, εδώ ωρίμασα πολιτικά, στη Β΄ Αθηνών πριν από 15 χρόνια με μπροστάρη τον Κ. Καραμανλή» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στο Περιστέρι. Ανέφερε πως έφερε ως αρχηγός τα γραφεία του κόμματος στο «ποτάμι».

Σε αυτή τη περιοχή τόνισε, που είναι χωνευτήρι του έθνους, αγωνίζομαι να εκπροσωπήσω και να δώσω λύσεις, είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες και να γίνουμε μπροστάρηδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής».

Σε αυτές τις εκλογές δεν μπορεί να πάει καμία ψήφος χαμένη. Ή με το ΣΥΡΙΖΑ του χθες ή με τη ΝΔ του αύριο, ή με την αλήθεια ή με το ψέμα. Θα είμαι εδώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εθνικές εκλογές στη Δυτική Αθήνα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές καθώς στις 26 Μαΐου οι πολίτες θα απαντήσουν στο φόβο, στην ανασφάλεια , στη συμφωνία των Πρεσπών.

«Σε 4 μέρες θα τελειώσει η χώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε και τόνισε πως με την ψήφο τους οι πολίτες ψηφίζουν αξιοπρέπεια, αλήθεια, αλλαγή , ελπίδα, και πάμε την Ελλάδα μπροστά».