Λίτσα Πατέρα: «Πόνεσα πάρα πολύ από την απώλεια του συζύγου μου»

07.01.2021 / 12:53
PATER1-1200x850-1200x850 (1)

Η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα μίλησε για την απώλεια του συζύγου της που τη σημάδεψε, σε συνέντευξη που έδωσε. Στην ερώτηση με ποιο τρόπο διαχειρίστηκε την απώλεια του συζύγου της η Λίτσα Πατέρα είπε:

«Πόνεσα πολύ και μου λείπει ολοκληρωτικά. Η πεποίθησή μου όμως ότι η ψυχή είναι κάπου αλλού «ζωντανή», αποτελεί μεγάλη παρηγοριά. Πίστευα πάντοτε στην συνθήκη του γάμου και παντρεύτηκα πολύ μικρή. Αγαπώ τη συμβίωση. Θεωρώ ότι είμαστε πλασμένοι για να συμπορευόμαστε με τον ξεχωριστό άνθρωπο που θα επιλέξουμε για να μοιραστούμε τη ζωή μας. Αν με ρωτάτε για την συνταγή της μακροχρόνιας κοινής πλεύσης θα σας αναφέρω τον αλληλοσεβασμό και την αγάπη» είπε η Λίτσα Πατέρα στο Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Στην ερώτηση αν κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αν αυτό είναι συνειδητή επιλογή της είπε: «Σίγουρα! Η προσωπική μου ζωή περιλαμβάνει κομμάτια που γεύθηκα καθ’ ολοκληρίαν στον απόλυτο βαθμό. Έχω την αίσθηση πώς αν τα διαλαλήσω, θα τα προδώσω ως ένα βαθμό. Οι στιγμές των ανθρώπων είναι ιερές. Τα παιδιά μου, ο γάμος μου, οι χάρες μου, οι λύπες μου είναι οι θησαυροί μου και έχουν τη δική τους σπουδαιότητα. Δεν μου αρέσει να τους επιδεικνύω. Δείχνω αντιπροσωπευτικά βασικά μου γνωρίσματα μέσα από τη δουλειά και τον χαρακτήρα μου. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην καρδιά μου. Αγαπώ όλα όσα έχω ζήσει και δε θέλω να τα προδώσω».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα