Λίτσα Πατέρα: Για Σκορδά – Λιάγκα “Πιστεύω σε αυτή τη χημεία”

12.01.2021 / 17:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
litsa-patera_0

Η Λίτσα Πατέρα έδωσε τη δική της οπτική στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και φάνηκε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή την επανένωση.

«Είμαι έτοιμη. Καλωσορίζω τα νέα μας. Πόσο καιρό λέω πως οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών κάτι πρέπει να γίνει πολύ σημαντικό αυτό τον καιρό; Όπως καταλαβαίνετε πιστεύω πάρα πολύ στους Διδύμους, πιστεύω πάρα πολύ στο χιούμορ τους και σε ό,τι λέει και είναι ενδιαφέρον και ασχολούμαστε όλοι.

Εμένα με χαροποίησε πολύ αυτό, γιατί τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή τη χημεία που μπορεί να είναι εξαιρετική. Συνήθως κάποια ώρα επειδή πρέπει εγώ βάζω κάποιες τελείες. Η δουλειά του αστρολόγου να ξέρετε ότι είναι για εμένα πάρα πολύ σημαντική και υπεύθυνη.

Δεν είναι μόνο τι βλέπεις, αλλά και πότε πρέπει να το πεις, πώς πρέπει να το πεις, που να σταματήσεις, τι να κάνεις, γιατί μπαίνεις μέσα στη ζωή του άλλου και ως ένα σημείο τον επηρεάζεις και αυτό είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και θέλει πολύ σημαντική δουλειά η οποία να είναι συνδεδεμένη και με την ψυχολογία και με την μεταφυσική. Πρέπει να κάνεις καλό και όχι κακό», είπε η Λίτσα Πατέρα.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα