Λιλλιπούτειοι καρναβαλιστές… κυριολεκτικά- ΒΙΝΤΕΟ

18.02.2021 / 11:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Χωρίς τίτλο

Μπορεί η πανδημία να ακύρωσε τα καρναβάλια ανά τον κόσμο, όμως μια οικογένεια στη Γερμανία οργάνωσε ένα καρναβάλι με… playmobil και τράβηξε και βίντεο για να το απολαύσουν όλοι.

Οι εικόνες της οικογένειας από τη Βόννη δείχνουν πλειάδα αρμάτων, καλοστολισμένων για καρναβάλι και φορτωμένων με καρναβαλιστές, που παρελαύνουν εν μέσω κτιρίων και πλήθους κόσμου.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ποικιλία των στολισμένων οχημάτων και των εκατοντάδων πολύχρωμων παιχνιδών που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία ενός θεάματος που ασφαλώς θα κλέψει τον ενδιαφέρον μικρών (ή και μεγαλύτερων) νοσταλγών του καρναβαλιού, που για δεύτερη συνεχή χρονιά στερούμαστε λόγω κορωνοϊού.

Οι λοιμωξιολόγοι παγκοσμίως συμφωνούν ότι είναι απολύτως ασφαλής η παρακολούθηση του καρναβαλιού αυτού από μικρούς και μεγάλους, εμβολιασμένους και μη. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, εκτός αν είναι αποκριάτικη.

Οι εικόνες αυτές απέσπασαν την προσοχή και του κορυφαίου αμερικανικού δικτύου ABC, που ανήρτησε το βίντεο πολλαπλασιάζοντας τις θεάσεις του.

Πηγή: ABC News

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα