Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε στις άλλες εκπομπές»

03.10.2023 / 11:37
fa 3

«Γα να βγάλετε την κακία σας για κάποιον που μπορεί να μην κάνει νούμερα τηλεθέασης μία ημέρα, λες και αφορά τον κόσμο αυτό και ξεχνάτε τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και συναδελφικής αλληλεγγύης ότι το ρεπορτάζ που κάνει κάποιος άλλος, το δίνουμε στον άλλον».

Με αφορμή το ρεπορτάζ και το έγγραφο που παρουσιάστηκε χθες μέσα από το Πρωινό για το θέμα των τελευταίων ημερών με το κλείσιμο του ΟΑΚΑ και τα προβλήματα στη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε μέσα από την εκπομπή του, αναφέροντας πως χρησιμοποιήθηκε το ρεπορτάζ τους από άλλες εκπομπές σαν να είναι δικό τους.

«Είναι μία γκρίνια και γίνομαι και γραφικός. Είναι ντροπή και δεν το λέω για εμένα, το ρεπορτάζ το έφερε ο Τάσος στην εκπομπή. Θα έπρεπε να ντρέπεστε στις άλλες εκπομπές. Είναι βασικός κανόνας της δημοσιογραφίας, της δημοκρατίας και της ελεύθερης αγοράς.

Όταν βγαίνει και λέει ότι είμαστε καπιταλιστές, σημαίνει ότι ο καλύτερος πάει μπροστά. Να έχουμε ένα δίχτυ ασφαλείας για τον ανήμπορο και αυτόν που δεν μπορεί να τα καταφέρει. Όμως, όταν εδώ βγάζουμε ένα έγγραφο, το οποίο έφερε ο Τάσος και το έγγραφο αυτό βαφτίζεται έγγραφο άλλων εκπομπών και καναλιών, πρέπει λίγο να ντρέπεστε.

Δεν μπορεί τη δουλειά κάποιου ανθρώπου, που έκανε επιτυχία -γιατί πήρε δέκα τηλέφωνα και έφαγε τα μάτια του στα site, έχασε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του για να βρει το ρεπορτάζ- και μας πήρε προχθές ότι έχω ένα ρεπορτάζ που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση γνώριζε νωρίτερα πως υπάρχει πρόβλημα με το στέγαστρο του Καλακατράβα» ανέφερε  ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα