Λένα Παπαρρηγοπούλου: Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα, κυρίως για την αρχαία ελληνική φιλοσοφία

01.07.2021 / 23:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ta 60

Για τη ζωή της πριν από 17 χρόνια, όταν κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης της χώρας και στη συνέχεια βρέθηκε στο Πουέρτο Ρίκο για να διεκδικήσει τον τίτλο της Μις Υφήλιος αλλά και την αγάπη της για την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» η Λένα Παπαρηγοπούλου.

«Ήθελα να γίνω μοντέλο, τα καλλιστεία προέκυψαν τυχαία, αλλά ήταν μια καλή αρχή. Μπορούσα να μπω στον χώρο πολύ εύκολα. Στα καλλιστεία τη χρονιά που ήμουν εγώ δεν αισθάνθηκα κάποιον ανταγωνισμό. Είχα αρκετή αυτοπεποίθηση, ίσως ήταν εξαιτίας της εξαιρετικής διοργάνωσης…», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Η ομορφιά δεν έχει ημερομηνία λήξης. Το να είσαι μοντέλο είναι στάση ζωής. Περιποιήσε τον εαυτό σου, μπορεί να είναι η αγνή ομορφιά, καλλιεργείς χαρίσματα, την καλοσύνη, την αγάπη….

Στα Μις Υφήλιος ήμουν 21 ετών και επαναστατικός χαρακτήρας και μου φαινόταν περίεργο να βρίσκομαι στο Πουέρτο Ρίκο και να έχω να υπακούσω σε κάποιους κανόνες. Εγώ αυτό που σκεφτόμουν και ήθελα ήταν να κάνω βόλτες, να χορεύω salsa και να φλερτάρω με Πορτορικανούς».

Πλέον, η Λένα Παπαρρηγοπούλου ασχολείται πλέον με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και γράφει θρησκευτικά βιβλία. «Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα, κυρίως για την αρχαία ελληνική φιλοσοφία».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα