Λέκκας για το «Ναυάγιο» Ζακύνθου: Θα υπάρχει πρόσβαση στον θαλάσσιο χώρο

20.03.2023 / 14:56
Navagio-Zakynthos-Visit-Greece-featured

Οι επισκέπτες θα μπορούν να παρατηρούν το «Ναυάγιο» από απόσταση και χωρίς αποβίβαση στην παραλία, τόνισε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ.

Σε δηλώσεις του αλλά και στην εισήγηση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων για το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας ανέφερε ότι κακώς λέγεται ότι θα κλείσει, καθώς «οι επιβάτες μπορούν να είναι στα πλοία, να κάνουν μπάνιο και να θαυμάζουν τη θέα».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην εισήγησή του ο κ. Λέκκας ανέφερε πως οι επισκέπτες θα μπορούν να παρατηρούν το «Ναυάγιο» από απόσταση και χωρίς αποβίβαση στην παραλία.

Για το πλάτωμα, το «φρύδι» δηλαδή πάνω από την παραλία, στην νέα του εισήγηση ο κ. Λέκκας προτείνει να μπορούν οι από ξηράς επισκέπτες να βλέπουν και να φωτογραφίζουν το «Ναυάγιο» από την εξέδρα.

Τέλος, στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Λέκκας είπε ότι θα μπορούσε να γίνει μια επανεκτίμηση νωρίτερα, ακόμα και μέσα στον επόμενο μήνα, σύμφωνα και με όσα δήλωσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση, ώστε να υπάρξουν πιθανές νέες αποφάσεις για την πρόσβαση στο «Ναυάγιο», είτε από θαλάσσης είτε από ξηράς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα