Λευτέρης Σουλτάτος για την επίθεση στη Λασκαράκη: «Εμένα να βρίσετε»

02.12.2021 / 23:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κα 46

O Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να μιλήσει δημόσια για την πληθώρα αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη τις τελευταίες ώρες, μετά την ανάρτηση με τα σκυλάκια που γέννησε ο σκύλος της οικογένειας.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.   «Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας.

 Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε, έγραψε αρχικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Και πρόσθεσε: «Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα