Παρασκευή, 30.09.2022, 8:05 μμ

Λευτέρης Πανταζής για Νότη Σφακιανάκη: Δεν ξέρεις τι έχει δει και τι παιδικά τραύματα έχει

20.01.2021 / 18:44
3-65

Καλεσμένος του Τάκη Χατζή στο Direct ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το Νότη Σφακιανάκη με αφορμή τη σύλληψή του πριν λίγο καιρό και με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού ο δεύτερος έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και τη νύχτα, δίπλα του.

«Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει διαφορετικά στην οικογένειά του. Αυτά που παίρνει, αυτά που μαθαίνει… Δεν ξέρεις τι έχει δει και τι παιδικά τραύματα έχει. Πολύ μεγάλος καλλιτέχνης με δυνατά τραγούδια που έτυχε να ξεκινήσει κοντά μου με το Πρώτη φορά γιορτάζω. Τον βοήθησα και τον αγαπώ. Αυτός ο τραγουδιστής που έχει κάνει τέτοια τεράστια καριέρα είναι ένας μοναχικός καβαλάρης. Έτσι, θα τον κρίνω… Έχει τα δικά του πιστεύω και την δική του δικαιοσύνη στο μυαλό του», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ τον δέχομαι σαν καλλιτέχνη. Σαν άνθρωπο με αυτά που λέει και κάνει, αν δεν μου αρέσει δε θα κάνω παρέα. Αν μου αρέσουν μπορεί να κάνουμε και παρέα. Σαν καλλιτέχνης είναι από τους καλύτερους. Η νύχτα, όπως κι η μέρα, έχει ναρκωτικά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα