Λαβράκι στον φούρνο

23.02.2021 / 10:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
psari-lavraki-fournos-960x480

Πεντανόστιμο λαβράκι στον φούρνο με λαχανικά που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Το λαβράκι από πλευράς διατροφικής αξίας ανήκει στα περιζήτητα ψάρια της Μεσογείου, καθώς είναι πλούσιο στα λιπαρά οξέα Ω3.

Υλικά

2 λαβράκια, περίπου στα 500-600 γραμμ. το καθένα
3 καρότα
4 πατάτες
2 κρεμμύδια
Ντοματίνια ή 2 ντομάτες
2 κολοκυθάκια
1 φινόκιο
Θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Λεμόνι

Διαδικασία

Βάζετε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Κόβετε τα λαχανικά, τα βάζετε στο ταψί, αλατοπιπερώνετε και ακουμπάτε τα ψάρια πάνω στα λαχανικά.

Βάζετε ελαιόλαδο από πάνω και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά στον αέρα, αν θέλετε μπορείτε να το βάλετε και στο πάνω κάτω του φούρνου στους 180 για 40 λεπτά. Σερβίρετε με λαδολέμονο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα