Η κακοκαιρία -μεταξύ όλων των άλλων δεινών που έχει προκαλέσει, έχει κόψει και τη χώρα στα δύο καθώς έχει κλείσει η Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
Οι εικόνες του Larisanet είναι αποκαλυπτικές για το τι συμβαίνει.
Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα νερά έχουν φτάσει μέχρι το οδόστρωμα.
Κλειστή και στα δύο ρεύματα η Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Σε πρόσφατη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας επισημαίνεται πως αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα & προς Θεσσαλονίκη), από τον Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τη χ.θ. 321+580 (όρια Π.Ε. Λάρισας με Π.Ε. Μαγνησίας)
Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νίκαιας και μέσω της περιφερειακής Οδού Τρικάλων θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων και ακολούθως στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65.


larissanet.gr