Λάκης Γαβαλάς: «Είμαι gendreless, είμαι ο πρώτος που έβαλε φούστα και τακούνια»

11.12.2023 / 7:46
gavalas1-1

Στην εκπομπή «Γεια σου» και στη Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής αρχικά αναφέρθηκε στις φετινές γιορτές και τις σχέσεις με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε για το στυλ των γυναικών: «Το ντύσιμο υπάρχει μόνο στο κρεβάτι. Έχεις δει πόσες γυμνές είναι έξω; Προχθές πήγα στα μπουζούκια και δεν είδα καμία ντυμένη, είναι όλες γυμνές.

Όταν απελευθερώνεσαι και από τη στιγμή που δεν υπάρχει bodyshaming και όλα αυτά τα πράγματα, είναι σαν να το χρωστάγαμε χρόνια στον εαυτό μας να τον αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλει», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για το εάν περάσει το νομοσχέδια για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Το ότι τα media όλου του κόσμου ασχολούνται πάρα πολύ με αυτό, καταλήγοντας στα παιδιά, και το θα τα υιοθετήσουν, θα τα κάνουν με παρένθετη και όλα αυτά, πράγμα το οποίο συνέβαινε και παλαιοτέρα, αλλά τώρα ξαφνικά το έβγαλαν έξω να το συζητάνε τόσο πολύ, εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο», απάντησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσο για το πώς προσδιορίζεται ο ίδιος: «Είμαι gendreless (μη-δυαδικό φύλο), είμαι ο πρώτος που έβαλε φούστα, ο πρώτος που έβαλε κολλητό παντελόνι και τακούνια».

«Δεν είμαι κατά του γάμου των ομόφυλων γάμων, είμαι κατά του “ακολουθήστε μας”», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς για όσους προβάλλουν την προσωπική τους ζωή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα