«Λαϊκές Περιπλανήσεις» στην Ακράτα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

26.07.2021 / 15:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20210726 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -ΑΚΡΑΤΑ

Με την μουσική εκδήλωση «Λαϊκές Περιπλανήσεις» συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Αχαΐα.  Στην παραλία Σιλιβενιωτίκων της Ακράτας, ο χώρος στάθμευσης μετατρέπεται σε μουσική σκηνή την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 & ώρα 21.00.

 Η μουσική παράσταση είναι ένα μελωδικό κολλάζ λαϊκών τραγουδιών με αρκετές από τις «χρυσές» επιτυχίες», οι οποίες ταυτόχρονα αποτελούν παρακαταθήκη της ελληνικής μουσικής.

Η Πατρινή Ορχήστρα «Εν Χορδώ» της ομώνυμης Σχολής Εκμάθησης Παραδοσιακών Οργάνων, παρακαταθήκη του Θεόδωρου Γεωργόπουλου, αναδεικνύει τις σημαντικότερες περιόδους του λαϊκού τραγουδιού, των δεκαετιών 1960 και 1970. Η 60 μελής Ορχήστρα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεγάλα λαϊκά τραγούδια, της δεκαετίας του ’60 έως και της δεκαετίας του ’70, τραγούδια που υπογράφουν μεγάλοι μουσικοσυνθέτες, όπως οι: Μίκης Θεοδωράκης, Απόστολος Καλδάρας, Βασίλης Τσιτσάνης, Γιώργος Ζαμπέτας, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κατσαρός, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Στέλιος Καζαντζίδης, κ.ά

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα