Λάμπρος Φισφής: «Το μόνο καλό που μου έδωσε το ΤΕΙ είναι που γνώρισα τη σύζυγό μου»

05.02.2023 / 10:45
pa 10

Ο Λάμπρος Φισφής αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες γνώρισε την σύζυγό του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε ακόμα για τις σπουδές του και την πορεία του στην τηλεόραση.

 «Βρεθήκαμε στην ίδια Σχολή στην Ολλανδία αλλά μετά γυρίσαμε στις χώρες μας και μετά ξαναπήγαμε να ζήσουμε μαζί. Το μόνο καλό που μου έδωσε το ΤΕΙ Αθηνών είναι που γνώρισα τη Σάρα. Είναι πολύ σημαντικό! Το σατανικό πρόγραμμα του Erasmus, έχει φτιαχτεί για να ενώνει τους λαούς της Ευρώπης. Συνήθως πηγαίνουν άνθρωποι με σχέσεις και στο 1ο δεκαήμερο έχουν κερατώσει και έχουν βρει άλλον από άλλη χώρα. Εγώ ήμουν ελεύθερος και γνώρισα την Σάρα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Φισφής και συνέχισε:

«Τον τελευταίο χρόνο που ήμασταν στο Άμστερνταμ τα πράγματα πήγαιναν καλά. Είχα φτάσει σε ένα επίπεδο που τα είχα καταφέρει, είχα παραστάσεις τακτικές, πληρωνόμουν, ήμουν μέλος σε comedy club σε βασικό καστ, έκανα περιοδείες. Αλλά όλο αυτό είχε ένα ταβάνι, λόγω της γλώσσας. Δεν μπορούσα να πάω πολύ πιο πάνω από αυτό. Είδα ότι έπρεπε να κάνω ένα άνοιγμα προς την Ελλάδα. Έγραψα μια σειρά για το Mega, «Την γενιά των 592 ευρώ» και αυτό κάπως άρχισε να δημιουργεί μια γέφυρα προς την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα