Λάμπρος Αδριανός: Γιατί στηρίζω τον Νίκο Ανδρουλάκη

23.11.2021 / 14:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
259589005_369813101563752_9129658232394167381_n

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ανακοίνωσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ Λάμπρος Αδριανός. Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Ανδριανός αναφέρει τα εξής:

«Μέσα από το δημόσιο πανεπιστήμιο αρχικά, και μετέπειτα ως επαγγελματίας έμαθα ότι η αφήγηση των επιτυχιών και των αποτυχιών δεν φτάνουν μόνο για να σχεδιάσουμε μια Κεντροαριστερά που να ακουμπά την κοινωνία. Όσο και αν επιχειρήθηκε  ωστόσο απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών, δημοκρατία και ανάπτυξη χωρίς την πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει.

Σε αυτήν την συγκυρία, οφείλω να γίνω συμμέτοχος των προσδοκιών όλων αυτών που θέλουν να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ «μεγάλο»,  αυτών που θέλουν να φέρουν τις εμπειρίες τους, τις γνώσεις τους, την φρεσκάδα τους και να χτίσουν την επόμενη μέρα. 

Στηρίζω την υποψηφιότητα του Ν. Ανδρουλάκη. Με συμμάχους, ανθρώπους που διψούν για νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και προοπτικές. Με συμμάχους ανθρώπους προοδευτικούς, με επάρκεια, που νιώθουν την υποχρέωση να είναι σε εγρήγορση, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία εργάζονται, σπουδάζουν και θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Το μέλλον δεν μας περιμένει. Το μέλλον είναι αυτών που το χτίζουν.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα