Κυριακίδης: Την περίοδο της καραντίνας ερωτεύτηκα ξανά την σύζυγό μου

06.12.2022 / 21:45
ka 28

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική του ζωή παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μεταξύ άλλων, δήλωσε πολύ χαρούμενος που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Παγίδα» και σύμφωνα με τον ίδιο, η επιτυχία της παράστασης οφείλεται στον συγγραφέα, την πλοκή και τη μίξη δράματος και κωμικού στοιχείου.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κορεσμός με την ύπαρξη πολλών σειρών στην τηλεόραση. Όσες περισσότερες, τόσο το καλύτερο. Από τις 40 παράγωγες στην τηλεόραση, οι 5 είναι καλές. Αν δεν υπήρχαν όλες αυτές, δεν θα υπήρχε ευγενής ανταγωνιστικότητα και πολλές οικογένειες θα ήταν άνεργες», δήλωσε.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε και στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στο οποίο πρωταγωνιστεί και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

«Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» όσο είναι δημιουργική για τους συντελεστές και την ζήτα το κοινό, δεν θα είναι ποτέ η τελευταία χρονιά της. Εύχομαι να γίνουν 15 τα χρόνια της «Μουρμούρας». Όταν ήταν στα 5 χρόνια ευχήθηκα να γίνουν 10».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πάντα ήθελε να ερμηνεύσει ένα δραματικό ρόλο. Κάποτε ο Σωτήρης Τσαφούλιας είχε αναφέρει πως θα έδινε τον ρόλο ενός serial killer στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, με τον ηθοποιό να αναφέρει πως είναι κάτι που θα τον ενδιέφερε πολύ.

«Υπάρχει μουρμούρα στον γάμο μου, είναι το αλατοπίπερο μίας σχέσης. Η υγιής μουρμούρα επιβάλλεται, αλλιώς θα πλήξουμε θανάσιμα. Την περίοδο της καραντίνας ερωτεύτηκα ξανά την σύζυγό μου γιατί είχαμε τον χρόνο να έρθουμε πάλι κοντά.

Όταν δουλεύεις 18 ώρες τη μέρα, δεν έχεις χρόνο κάποιες φορές ούτε για τον σύντροφο σου, αλλά ούτε για τον εαυτό σου. Μέσα στην καραντίνα ανακάλυψα και άλλα στοιχεία που δεν γνώριζα στη γυναίκα μου», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα