Κυρανάκης: Οι επιστήμονες έχουν καθυστερήσει το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

03.11.2020 / 16:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kuranakis

Ο δεύτερος σε σταυρούς βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης δήλωσε πως οι επιστήμονες έχουν καθυστερήσει αρκετά να βρουν το εμβόλιο και έχουν εμφανιστεί κατώτεροι των περιστάσεων.

Η δήλωση του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Kontra 24» του Αιμίλιου Λιάτσου.

Ο Κυρανάκης, υπαινίχθηκε ότι οι επιστήμονες μπορεί να κάνουν και λάθος και αυτό «θα εκτιμηθεί» (μάλλον από τους πολιτικούς) στο τέλος της πανδημίας.

«Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες. Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημία που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα», είπε συγκεκριμένα, για να συνεχίσει:

«Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου –και σας το έχω πει πολλούς μήνες πριν κ. Λιάτσο στην εκπομπή σας– θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων», είπε, προφανώς αγνοώντας τις διαδικασίες ανάπτυξης ενός ασφαλούς εμβολίου για έναν ιό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα