Κύκλωμα προστασίας: Τι λέει ο γνωστός ηθοποιός για τις επισκέψεις στο «στρατηγείο»

14.01.2025 / 19:20
ka 12

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το κύκλωμα προστασίας που αποκαλύφθηκε και εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.  Ανάμεσα στους υπόπτους βρέθηκε στο μικροσκόπιο των Αρχών και πολύ γνωστός ηθοποιός, καθώς έχει καταγραφεί από κάμερα να μπαινοβγαίνει στο αρχηγείο του κυκλώματος στη λεωφόρο Συγγρού.

Στιγμές αγωνίας για 23χρονη: κατήγγειλε 57χρονο συνάδελφό της για σεξουαλική επίθεση εν ώρα εργασίας  Ο ηθοποιός ερευνήθηκε για τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η μηχανή που οδηγούσε ήταν ιδιοκτησίας μιας εκ των εταιρειών του κυκλώματος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της οποίας ήταν και ο ίδιος.

Το όνομα του ηθοποιού δεν αναφέρεται ούτε στους συλληφθέντες, ούτε στους κατηγορούμενους, καθώς οι εισαγγελικές αρχές είχαν δώσει εντολή να αναζητηθούν οι διαχειριστές της εταιρείας και όχι τα μέλη του ΔΣ. Μιλώντας στο MEGA ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Δεν έχω καμία εμπλοκή με την εγκληματική οργάνωση. Έχω σοκαριστεί. Είχα μια εργασιακή σχέση με μια από αυτές τις εταιρείες αλλά δεν γνώριζα τίποτα παραπάνω.

Δεν έχω καμία σχέση ούτε με προστασίες ούτε με απάτες και όσα κατηγορούν αυτή την οργάνωση. Σαν λογιστικό γραφείο τους ξέρω, είχαμε κάποιες συζητήσεις για να κάνουμε κάποιες δουλειές» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: « Έβλεπα δυο άτομα κάθε φορά στην είσοδο σαν φρουρά και δεν μου έκανε εντύπωση γιατί ήξερα ότι είχαν και εταιρεία σεκιούριτι.

Τους ανθρώπους αυτούς ονομαστικά δεν τους ξέρω γιατί κάθε φορά συναντούσα διαφορετικά άτομα και μου έκανε εντύπωση όταν έμαθα ότι συνελήφθησαν γιατί φαίνονταν ευγενικοί, συνεργάσιμοι και επαγγελματίες. Ένας γνωστός μου με σύστησε στο συγκεκριμένο λογιστικό γραφείο και συζητήσαμε να κάνουμε κάποιες δουλειές μιας και ασχολούμαι με το lobbing και συζητούσαμε να ανοίξουμε ένα site μαζί».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα