ΚΤΕΛ: Στοίβες τα δέματα με τρόφιμα από την επαρχία

29.04.2021 / 14:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kifisos4
Αυξημένοι οι έλεγχοι σήμερα στον Κηφισό  με τους αστυνομικούς να σταματούν τους πολίτες προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά  μετακίνησης.

Από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει να καταφτάνουν στα ΚΤΕΛ του Κηφισού και της Λιοσίων τα πρώτα δέματα με φαγητά από την επαρχία με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να έρχονται γεμάτα στην Αθήνα από τους διάφορους προορισμούς.

kifisos4
kifisos2
kifisos1

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, χιλιάδες πολίτες που δεν μπορούν να ταξιδέψουν λόγω της απαγόρευσης των περιφερειακών μετακινήσεων, κατεβαίνουν από το πρωί για να παραλάβουν τα δέματα κυρίως τρόφιμα για το πασχαλινό τους τραπέζι. Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί αύριο και το Μεγάλο Σάββατο.

Σαρωτικοί έλεγχοι στα ΚΤΕΛ ενόψει του Πάσχα 

Εντωμεταξύ από το πρωί είναι σαρωτικοί οι έλεγχοι της τροχαίας στα ΚΤΕΛ με δεκάδες αστυνομικούς να κάνουν σαρωτικούς ελέγχους σε όσους ταξιδεύουν προς την επαρχία προκειμένου να διαπιστώσουν αν όλοι οι ταξιδιώτες έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μετακίνησης.

troxaia2
troxaia1

Παρά τους εντατικούς ελέγχους των τελευταίων ημερών υπάρχουν και κάποιοι που με αστείες δικαιολογίες επιχειρούν  να φτάσουν στο χωριό ή το εξοχικό τους για να περάσουν τις μέρες του Πάσχα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα