Κρήτη – Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου

10.08.2021 / 14:32
shutterstock_716866177-800x450

Σοκ προκάλεσε η καταγγελία 46χρονης, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου, από τον νεότερης ηλικίας σύντροφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το άγριο περιστατικό έγινε στις 3.00 σήμερα τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ικάρου, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού. Η 46χρονη, προσπάθησε να διαφύγει και τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο σημείο, αστυνομικοί από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και από την Τροχαία, οι οποίοι εκτός από τη σύλληψη του δράστη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προχώρησαν σε αλκοτέστ.

Σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Mάλιστα, το περιστατικό αυτό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο καθώς σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά από την δολοφονία της 47χρονης Σταυρούλας, στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα