Κρήτη: Από το Ρέθυμνο έφτασε στα Χανιά το απορριμματοφόρο με τον τεμαχισμένο άνδρα

19.07.2023 / 8:52
chania6

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον τεμαχισμένο άνδρα που βρέθηκε στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ (Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής. Σοκαρισμένοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν αρχικά μία σακούλα με ανθρώπινο κρανίο, ενώ στη συνέχεια δύο πόδια.

Οι έρευνες εστιάζουν στον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών του σώματος του άνδρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το απορριμματοφόρο που είχε μέσα τη σακούλα έφτασε από το Ρέθυμνο στα Χανιά.

Η ασφάλεια των Χανίων στη ΔΕΔΙΣΑ

Το βράδυ της Τρίτης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα κάτω άκρα του θύματος. Επίσης, στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα