Κρεμάστηκε μαζί με το πιάνο από γέφυρα

25.06.2023 / 21:15
pa-9-1

Θυμάστε ασφαλώς το πιάνο που είχε βάλει στη μέση της Ερμού ο Γιάγκος Ραυτόπουλος;

Με το πιάνο αυτό λοιπόν ο αθεόφοβος και πάντα με ιδέες Γιάγκος κρεμάστηκε από μία γέφυρα κάπου στα βάθη της Ευρυτανίας για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του.

Όπως σημειώνεται σε σχετική επιστολή «με απόφαση περιφερειακού συμβουλίου η Γέφυρα της Τατάρνας του νομού Ευρυτανίας έκλεισε για επικά γυρίσματα βιντεοκλίπ του Γιάγκου Ραυτόπουλου με αφορμή την έναρξη της νέας εκπομπής του μες στο καλοκαίρι.

Τα γυρίσματα περιλάμβαναν κονσέρτο επικίνδυνων σκηνών κρεμάσματος από την γέφυρα της Τατάρνας ενός πιάνου πατημένου σε μια ξύλινη σχεδία σχήματος διαμαντιού, της οποίας την στατική ανάλυση ανέλαβε το κατασκευαστικό γραφείο του Γιάγκου Ραυτόπουλου.

Με την βοήθεια της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της ομάδας που ανέβηκε με φορτηγά και αμάξια από Πάτρα τα γυρίσματα στέφθηκαν με επιτυχία, ενώ η πρεμιέρα του βιντεοκλίπ έγινε την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στην Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτα η άδεια ζητήθηκε από την γέφυρα Ρίου Aντιρρίου οπού και απορρίφθηκε και έτσι ο Γιάγκος κατέληξε να διαφημίζει τα Άγραφα αντί για τον τόπο του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα