Κραυγή αγωνίας από τον Πελετίδη στον απόηχο της φωτιάς – Τι είπε στον Max

10.07.2024 / 21:38
ka 15

Κραυγή αγωνίας έβγαλε στον Max Fm ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, μιλώντας στον Γιάννη Γεωργόπουλο.

Ο κ. Πελετίδης τόνισε ότι με την φωτιά που σημειώθηκε τα πράγματα θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα και να χαθούν ανθρώπινες ζωές, επειδή το κράτος δεν λέει να αποφασίσει να κάτσει κάτω  και να συζητήσει σοβαρά το θέμα της πυροπροστασίας στους δήμους.

«Είναι σωστό να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές επειδή το κράτος δεν θέλει να δεχθεί τις ευθύνες του, πετώντας το μπαλάκι στους δημότες και στους δήμους; Μας λέει να έχουμε εμείς την ευθύνη για την προστασία των επικρατειών μας από τη φωτιά.

Πώς να τον προστατεύσουμε; Με τα μάτια ή με τους υπαλλήλους που μας απαγορεύουν εδώ και μια 25ετία να προσλάβουμε; Ή μήπως με τα χρήματα που δεν μας δίνουν ή με το εξοπλιστικό υλικό που δεν μας προμηθεύουν;

Η κοροϊδία θα πρέπει να σταματήσει κάπου εδώ. Εμείς λέμε δώσε την ευθύνη στους δήμους, αλλά δώσε ταυτόχρονα και τα χρήματα και το έμψυχο δυναμικό για να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει.

Ας σταματήσει η κριτική του κόσμου επί της περιγραφής. Ας κάνουν κριτική επί της αιτίας και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε για την πόλη μας το καλύτερο που μπορούμε».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα