Κουτσούμπας: Χωρίς καθυστέρηση μέτρα για τον καθαρισμό των δρόμων

16.02.2021 / 22:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Protest march by members of All Workers Militant Front, in Athens, Greece during the 24-hour strike on Oct. 2, 2019. / Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα, απο μέλη του ΠΑΜΕ, κατά την διάρκεια της 24ωρης απεργίας στις 2 Οκτωβρίου, 2019

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή τους χειρισμούς της ενόψει της κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική.

«Ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες κυβερνητικοί και κρατικοί παράγοντες διαβεβαίωναν για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού, μπροστά στη χιονόπτωση που όλοι περίμεναν, τελικά όπως αποκαλύφτηκε το μόνο σχέδιο που υπήρχε ήταν το “μένουμε σπίτι”» δήλωσε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η άθλια κατάσταση στην Αττική όπου με είκοσι εκατοστά χιόνι, εθνικές οδοί και κεντρικοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί, μέσα μαζικής μεταφοράς ακινητοποιούνται και ολόκληρες περιοχές δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, καθρεφτίζει τις τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της πολιτικής προστασίας, του σχεδιασμού και των υποδομών για τις ανάγκες του λαού.

Αποκαλύπτει ότι όσο τα έργα υποδομής, οι μηχανισμοί αντιμετώπισης εκτάκτων φαινομένων, οι συγκοινωνίες, μπαίνουν στη ζυγαριά του “κόστους-οφέλους”, η οποία είναι βασική πολιτική κατεύθυνση των κυβερνήσεων, της περιφέρειας και των δήμων, τόσο θα μεγαλώνουν οι ελλείψεις και τα προβλήματα από κάποιο έντονο καιρικό φαινόμενο», δήλωσε «για τα προβλήματα από την κακοκαιρία» τονίζει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

«Χωρίς καμιά καθυστέρηση, η κυβέρνηση και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, περιφέρεια και δήμοι, να εξασφαλίσουν όλα τα μέσα για τον καθαρισμό των δρόμων. Να πάρουν όλα τα μέτρα για να λειτουργήσουν κανονικά τα μέσα μεταφοράς. Να εξασφαλιστεί πρωτίστως η ασφαλής πρόσβαση σε νοσοκομεία και να υλοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση το πρόγραμμα του μαζικού εμβολιασμού», κατέληξε στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα