Κουρλαμπάς: «Δεν περίμενα τις Άγριες Μέλισσες για να διαπραγματευτώ οικονομικά»

26.10.2021 / 22:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 26

 “Μετά τις Άγριες Μέλισσες δηλαδή δεν έψαξα να βρω κάποιο εμπορικό σχήμα” δήλωσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την επιτυχία μέχρι σήμερα κι αν αυτό τον έχει βοηθήσει στο να θέτει σε νέες βάσεις τις επιλογές του τόσο θεατρικά όσο και τηλεοπτικά.

«Είναι ανάλογα τι σύμπαν έχεις δημιουργήσει εσύ μέσα σου για τη δουλειά σου, δηλαδή δεν περίμενα τις Άγριες Μέλισσες για να διαπραγματευτώ οικονομικά. Εξακολουθώ να κάνω τις ίδιες θεατρικές επιλογές. Είναι συγκεκριμένες οι επιλογές… Όταν προσπαθείς να κρατήσεις μία συγκεκριμένη τροχιά στην καριέρα σου, που αυτή γεννά τα όχι και τα ναι… Μετά τις Άγριες Μέλισσες δηλαδή δεν έψαξα να βρω κάποιο εμπορικό σχήμα. Εξακολουθώ να υπηρετώ ένα συγκεκριμένο είδος τροχιάς στο θέατρο. Σε εμένα δεν υπήρξαν μεγάλες διαφορές.» είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

«Την χρυσή εποχή της τηλεόρασης την έζησα στο σβήσιμό της. Έβγαλα αρκετά χρήματα στο τελείωμα, πριν την κρίση. Αυτά πλέον είναι παρελθόν κι ίσως υπήρχε κάποια υπερβολή σε κάποιες περιπτώσεις.» συμπλήρωσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα