Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Υπάρχουν μάρτυρες που θα ενισχύσουν τα άλλοθι του

26.02.2021 / 17:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
lignadisprofylakisi65-1536x1044

Μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” στο MEGA, για τα επόμενα βήματα της υπεράσπισης του.

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι “θα εξετάσουμε μάρτυρες που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα άλλοθι του κ. Λιγνάδη. Για τον Αύγουστο του 2010, υπάρχουν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία ότι όλο το μήνα δεν ήταν ούτε μία μέρα στην Αθήνα. Υπάρχουν φωτογραφίες, εισιτήρια αεροπορικά, vouchers ξενοδοχείων, προγράμματα παραστάσεων… Και για τον Αύγουστο του 2015 υπάρχουν φωτογραφίες από κινητά με ημερομηνίες. Η πράξη του βιασμού δεν αποδεικνύεται με τίποτα”.

Ο κ. Κούγιας ξεκαθάρισε πως θα ζητήσει να διακοπεί η προσωρινή κράτηση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς τα πρόσωπα που τον καταγγέλλουν “δεν είπαν οι ίδιοι την αλήθεια τους στα δικαστήρια, αλλά έβαλαν ένα δικηγόρο να κάνει μήνυση”.

και συνέχισε, αναφερόμενος στο πώς αντέδρασε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στην απόφαση προφυλάκισης του: “Ήταν πολύ ψύχραιμος, πολύ συνειδητοποιημένος, γιατί στο μυαλό του είναι ότι αυτό ήταν ένα σχέδιο και στόχος ήταν μόνο αυτός. Δεν υπάρχει καμία εξυγίανση του θεάτρου και στο τέλος θα έχει καταστραφεί μόνο αυτός”. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα