Κούγιας για Ευαγγελάτο: «Θα έπρεπε να λέγεται Εισαγγελάτος»

22.03.2023 / 19:15
fa 1

Eπίθεση εναντίον του Νίκου Ευαγγελάτου εξαπέλυσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου.  Στην ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας χαρακτηρίζει ως «Εισαγγελάτο» τον Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ διευκρινίζει πως αποκάλεσε «φαλάκρα» τον Γρηγόρη Λέων.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη,  ένταση επικράτησε on air μεταξύ του δημοσιογράφου και του δικηγόρου λόγω ενός σχολίου του πρώτου αναφορικά με την υπόθεση του πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του με υγραέριο, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής της εκπομπής του Mega χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πατέρα ως «αρσενικό Πισπιρίγκο», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια.

«Είναι γνωστή η απέχθειά μου προς συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες επιβιώνουν στο άγριο τοπίο της τηλεόρασης, μετατρεπόμενες σε λαϊκά δικαστήρια.

Μία από αυτές τις εκπομπές είναι αυτή με παρουσιαστή τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος κανονικά θα πρέπει να αλλάξει το επώνυμό του και να ονομάζεται «Εισαγγελάτος» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα