Κούγιας για υπόθεση Πάτρας: “Θα γίνει ταινία, θα γίνει βιβλίο” (βίντεο)

26.02.2024 / 19:37
ka 55

Με την αγόρευση του Αλέξη Κούγια συνεχίστηκε η δίκη στην υπόθεση της Πάτρας επαναλαμβάνοντας για μια ακόμα φορά πως η πελάτισσα του είναι αθώα.

«Κυρία πρόεδρε, η κατηγορουμένη είναι αθώα. Έφτιαξαν την εικόνα μιας μάνας φόνισσας για να ανεβάσουν τα νούμερα. Επομένως το δικαστήριο πρέπει να αποφασίσει χωρίς καμία προκατάληψη από αυτά που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ». Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε την αγόρευση του λέγοντας πως η μικρή Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί ταλαιπωρημένο με ημερομηνία λήξεως.

«Έχουμε ένα παιδί, παρά το ό,τι λέγεται εδώ, που είχε ημερομηνία λήξεως. Επί μήνες ήταν ένα ταλαιπωρημένο παιδί. Το ”έφαγαν” στο Καραμανδάνειο το παιδί και οι γιατροί πανηγύριζαν για ένα τετραπληγικό παιδί με νοητική στέρηση. Δεν είναι μια τυχαία δίκη αυτή. Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτή η υπόθεση. Θα γίνει ταινία, θα γίνει βιβλίο».

Επανήλθε στο ζήτημα της καθυστερημένης έλευσης του κυρίου Χασαπόπουλου που όπως λέει ευθύνεται για την τετραπληγία του παιδιού. «Ο Χασαπόπουλος έκανε μικτή εφημερία από το σπίτι του. Δεν θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενος ο Χασαπόπουλος που καθυστέρησε την ανάνηψη; Όμως αυτό πέρασε έτσι. Και έμειναν μόνο οι δικές μου κραυγές.

Ο Ηλιάδης κατηγόρησε για καθυστέρηση την κατηγορούμενη. Είναι μια απλή γυναίκα. Οι νοσηλεύτριες; Ο Χασαπόπουλος; Δεν θα έπρεπε να γίνει μια ΕΔΕ; Ο Ηλιάδης άρχισε να κατηγορεί την κατηγορούμενη, όταν η υπεράσπιση επέρριπτε ευθύνες για την καθυστέρηση στον κο. Χασαπόπουλο. Αν όντως είχε υποπτευθεί το οτιδήποτε για την κα. κατηγορουμένη, ουδέποτε θα της μάθαινε γαστροστομία, ούτε τίποτα από αυτά που έκανε».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα