Κοτανίδου: Δεν δόθηκε στον Ιερώνυμο κανένα φάρμακο από την Αμερική

25.11.2020 / 14:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tyu

Σε διάψευση όσων είχαν ακουστεί τις τελευταίες μέρες αναφορικά με φάρμακο από την Αμερική που δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, προχώρησε η διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού Αναστασία Κοτανίδου.

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα τα οποία ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» υπογράμμισε.

«Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί» είπε πριν δώσει τον λόγο στην κ. Κοτανίδου ο διοικητής του Ευαγγελισμού κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια των ΜΕΘ χθες στον Ευαγγελισμό δεν υπήρξε καμία εισαγωγή ασθνεούς, οπότε υπάρχουν ελεύθερα κρεβάτια.

Το ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Ιερώνυμου που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ανέφερε: «Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου εξελίσσεται αρκετά ικανοποιητικά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα