Κώστας Πελετίδης στον MAX FM: “Κρίσιμο το κομμάτι των εμβολιασμών- Σαν Δήμος το επιδιώκουμε με όλες τις δυνάμεις μας”

05.07.2021 / 10:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kostas_peletidis_862019

«Οι εμβολιασμοί είναι ένα κρίσιμο κομμάτι για την πρόληψη, είναι ωφέλιμο, αποδεδειγμένο για χρόνια και φυσικά το επιδιώκουμε με όλες μας τις δυνάμεις», ανέφερε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στον MAX FM και στην εκπομπή του Αλέξανδρου Κογκόλη τονίζοντας ωστόσο τις αμφιβολίες της Δημοτικής Αρχής για τη συνολική αντιμετώπιση του ζητήματος της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον Κώστα Πελετίδη, η πολιτική που ασκείται στην αντιμετώπιση του ζητήματος δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να φταίνε αυτοί που δεν εμβολιάζονται τη στιγμή που δεν υπάρχει η ανάλογη ενημέρωση, χωρις πειθώ, επιστημονική γνώση και αποφάσεις γεμάτες ανακρίβειες.

Ο Δήμος ωστόσο έχει προσφερθεί να ενισχύσει τη προσπάθεια να γίνουν οι εμβολιασμοί, συνδράμει σε όλα τα επίπεδα που απαιτούνται για να εξασφαλιστεί η πρόληψη, και είναι διαθέσιμος να συμμετέχει και σε καμπάνιες για ενημέρωση γιατί πρέπει να πειστεί ο λαός να γίνει ο εμβολιασμός.  Ήδη μάλιστα γίνεται συζήτηση με τρόπο επιστημονικό να εμβολιαστούν όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι για την προστασία της υγείας όλων. Ωστόσο το μεγάλο ερωτηματικό που αφορά την πολιτική που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το ζήτημα της πανδημίας γενικότερα, παραμένει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα