Κώστας Αποστολάκης: «Ένιωσα θλίψη για τον προηγούμενο τρόπο ζωής μου»

03.03.2022 / 15:35
ka 1

Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε στο Πρωινό και αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στη ζωή του, τα τελευταία δύο χρόνια, προκαλώντας την έκπληξη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

«Νηστεύω. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής είχε κουράσει την ψυχή μου, με βοήθησε η πανδημία. Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία. Έζησα ένα πραγματικό γεγονός στον ξύπνιο μου. Πρέπει να πιστέψεις πάρα πολύ χωρίς αμφιβολίες. Η αμφιβολία σε γυρίζει στον υλισμό.

Έχω κάνει πράγματα αξιόποινα στη ζωή μου. Έχω ζητήσει συγγνώμη. Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί, και φιλίες μου, και εργοδότες μου, και συναδέλφους μου. Βία να πλακωθούμε στο ξύλο με άντρες, ναι, έχω ζήσει. Με γυναίκες όχι», είπε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

«Η σχέση μας με το παιδί μου και την Αμέλια είναι καλύτερα από ποτέ. Με την Αμέλια η σχέση μας δεν ήταν πολύ καλή, από δική μου υπαιτιότητα», εξομολογήθηκε ο Κώστας Αποστολάκης και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και πήρε την απόφαση να αλλάξει:

«Γονάτισα 20 λεπτά και προσευχόμουν με κλάματα, έγινε ένα κρακ μέσα μου και από εκείνη τη μέρα μέχρι τώρα που σας μιλάω είμαι τελείως άλλος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα