Αίσιο τέλος: Βρέθηκε μετά από τέσσερις ημέρες αγωνίας η 30χρονη Μαριάννα

14.08.2022 / 14:52
marianna

02.52: ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η “περιπέτεια της Κονιώση Μαριάννας, 30 ετών, έληξε σήμερα, πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Κονιώση Μαριάνα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της”. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στην Κονιώση Μαριάννα και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί” καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνεχίζεται η αγωνία για την 30χρονη Μαριάννα Κονιώση, που εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου στις 11 Αυγούστου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Κονιώση Μαριάννας και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης σήμερα στις 13/08/2022 κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Κονιώση Μαριάννα έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, γκρι παντελόνι και σαγιονάρες ανοιχτού μπλε.
Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία που κοινοποιείται είναι η μοναδική που διατέθηκε και δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στη σημερινή της εικόνα.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα