“Κορωνοπάρτι” μέχρι πρωίας στο Μετς με τη συμμετοχή 200 ατόμων – ΒΙΝΤΕΟ

16.01.2022 / 18:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
παρτι

Η συνάθροιση των διακοσίων περίπου ατόμων πραγματοποιήθηκε σε μια υπόγεια αποθήκη στην περιοχή του Μετς, το πάρτι ξεκίνησε στις δέκα το βράδυ και τελείωσε γύρω στις έξι το πρωί, όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι προσκεκλημένοι.

Ο χώρος είχε διαμορφωθεί ανάλογα με καναπέδες των έξι, των οχτώ και των δέκα ατόμων και άνω, οι οποίοι κοστολογούνταν εξακόσια, οχτακόσια και χίλια ευρώ αντίστοιχα, ενώ υπήρχαν σταντ των τεσσάρων ατόμων και open bar με τιμή πενήντα ευρώ το άτομο.

Όπως γράφει το protothema.gr δεν τηρήθηκε φυσικά κανένα μέτρο προστασίας από τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους ήταν γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης και κάποιοι γόνοι γνωστής οικογένειας πρατηριούχων.

Οι σαμπάνιες ανοίγονταν η μια πίσω από την άλλη και οι εκστασιασμένοι θαμώνες τραγούδαγαν τα ελληνικά σουξέ διάσημων ερμηνευτών ενώ από τις δυο τα ξημερώματα το κέφι εκτοξεύτηκε, ενώ τα φωτορυθμικά και οι φωτισμοί είχαν μεταμορφώσει την αποθήκη σε κανονικό κλαμπ.

Χαρακτηριστικό της κοσμοσυρροής, η ουρά των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ξεκίναγε από την Αρδηττού και έφτανε μέχρι το τέλος της Οδού Αναπαύσεως στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η υπόγεια αποθήκη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα