Κορωνοϊός – Βρέφος εννέα μηνών στο ΠΓΝ Πατρών – 21 ασθενείς στα δύο νοσοκομεία

09.01.2021 / 9:38
κο 122

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται από χθες το πρωί ένα βρέφος 9 μηνών από την περιοχή της Αιτωλοακαρκανίας, το οποίο υπεβλήθη σε rapid test και βρέθηκε θετικό.

Το βρέφος εισήχθη για νοσηλεία σε ειδικό θάλαμο για τα παιδιατρικά περιστατικά Covid -19 της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, καθώς είχε πυρετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο γονείς του βρέφους έχουν βρεθεί θετικοί στην λοίμωξη Covid -19 μετά από rapid –test που έχουν υποβληθεί. Ωστόσο, οι γιατροί έκαναν και μοριακό τεστ στο βρέφος και σήμερα αναμένουν τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι καλή και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ βρίσκεται στο πλευρό του.

Στα νοσοκομεία της Πάτρας νοσηλεύονται 21 θετικά περιστατικά κορωνοϊού, εκ των οποίων τα δύο στην ΜΕΘ Covid -19 του ΠΓΝΠ. Στην Κλινική Κορωνοϊού νοσηλεύονται 8 ασθενείς και το βρέφος στην Παιδιατρική, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» δέκα επιβεβαιωμένα περιστατικά στην Κλινική Covid και ευτυχώς κανείς στην Εντατική.

Πηγή: Εφημερίδα “Γνώμη”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα