Κορωνοϊός: Τρομακτική η διασπορά στην Ιτέα από καθηγήτρια που δεν φορούσε μάσκα

11.03.2021 / 20:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντο 6

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τη καθηγήτρια – αρνήτρια μάσκας στο Γυμνάσιο της Ιτέας, το οποίο σήμερα μετρά περισσότερα από 40 κρούσματα κορονοϊού.

Όπως καταγγέλλουν γονείς στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, δεν ήταν μόνο η συγκεκριμένη δασκάλα που δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας αλλά και μια παιδίατρος.

«Έχουμε και μια παιδίατρο η οποία κι αυτή είχε κρούσμα και ήταν αρνητική κατά της μάσκας. Στις 25 Φεβρουαρίου ήρθαν και πήραν το παιδί της παιδιάτρου. Πρώτη γυμνασίου το παιδί γιατί διαγνώστηκαν με κρούσμα. Επομένως δεν ήταν μόνο η καθηγήτρια. Ήταν τα 2-3 άτομα που ήταν κατά της μάσκας. Απαγορευτικό, πόσο μάλλον η ίδια η παιδίατρος».

Η μεγάλη διασπορά φαίνεται πως προκάλεσε και την παρέμβαση εισαγγελέα ωστόσο, στη διεύθυνση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φωκίδας δεν έχει φτάσει καμία καταγγελία.

«Αυτή τη στιγμή, καταγγελία σε εμένα δεν υπάρχει τίποτα, ούτε έχει φτάσει κάτι στα αυτιά μου. Εάν υπάρχει έγγραφη καταγγελία, φυσικά και θα κάνω ένορκη διοικητική εξέταση, και προκαταρκτική, και τελική».

Μόνο την τελευταία εβδομάδα, καταγράφηκαν 58 νέα κρούσματα στον δήμο Δελφών με τη διασπορά μέσα στα σπίτια να είναι μεγάλη.

«Τώρα έχει σταματήσει η διασπορά στον μαθητικό πληθυσμό, αλλά δυστυχώς μπήκε μέσα στα σπίτια, με αποτέλεσμα να έχουμε διασπορά σε γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, για αυτό και έχουμε και αρκετούς νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία».

«Είμαστε όλη η οικογένεια άρρωστη. Στις 7 ημέρες που είμαστε καραντίνα, εκδηλώσαμε συμπτώματα κι είμαστε από προχτές πάλι οι υπόλοιποι της οικογένειας άρρωστοι».

Στο βαθύ κόκκινο πέρασε ολόκληρη η περιφερειακή ενότητα Φωκίδας ενώ ήδη μετρά δύο νεκρούς από αυτή την τεράστια διασπορά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα